(Hydro)Geoloog

Witteveen+Bos avatar
10 oktober 15:08 in Vacatures op VMx

(Hydro)Geoloog

Zit grondwater bij jou in het bloed? Wil je mee oplossingen bieden op het gebied van waterbeheer? Dan ben jij de gepassioneerde (hydro)geoloog die we zoeken!

Je functie

Als (hydro)geoloog werk je aan verschillende projecten die zich richten op het begrijpen en beheren van grondwatersystemen. Je bent betrokken bij bemalingen, modellering van grondwaterstromen, milieueffectenbeoordelingen (MER) en het ontwerpen van hydrologische oplossingen in zowel stedelijke als natuurlijke omgevingen. Je zal een actieve rol spelen binnen ons multidisciplinaire team van hydrologen, geologen, MER- en bodemsaneringsdeskundigen.
Jouw takenpakket omvat onder andere het ontwerpen en coördineren van veldstudies, het modelleren van de verspreiding van grondwaterverontreinigingen, het beoordelen van de verdrogingseffecten van een grondwaterwinning op een natuurgebied in kader van een milieueffectenrapport, het bepalen van het debiet en de invloedstraal van een bemaling voor het aanleggen van bv een nieuwe fietstunnel.

Product-Marktcombinatie

Het multidisciplinair bodemteam gaat samen met onze opdrachtgevers aan de slag met bodem- en grondwatergerelateerde vraagstukken. Deskundig, betrouwbaar en betrokken. Van kleine, dringende calamiteiten tot grote, complexe dossiers; steeds denken en handelen we oplossings- en klantgericht. Daarbij maximaal rekening houdend met bestaande randvoorwaarden als kwaliteit, duurzaamheid, budget, regelgeving, timing en doelstellingen van de klant.

Wat wij vragen
  • je behaalde een master in een technische en/of wetenschappelijke richting;
  • je hebt een passie voor (hydro)geologische studies;
  • goede beheersing van GIS-software (QGIS);
  • kennis van MODFLOW en Python is een plus;
  • je kunt informatie en data omzetten in concrete maatregelen met behulp van modellen, scenario-analyses en hydrologische systeembeschrijvingen;
  • je bent in staat om opdrachtgevers vlot te adviseren en houdt rekening met de belangen van natuurbehoud, omgeving, infrastructuur, recreatie, landbouw en andere betrokken partijen;
  • je toont initiatief, identificeert kansen en lost problemen op.
Wat wij bieden
  • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten waarin je kunt groeien als professional;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • goede begeleiding door ervaren professionals en een breed aanbod interne en externe opleidingen;
  • marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan;
  • goede work/life balance: flexibiliteit qua werktijd en werkplek, 2 thuiswerkdagen per week.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland.
Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld?
Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com.

https://www.witteveenbos.com/nl/witteveenbos/werken-bij/vacatures/3685--hydro-geoloog

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx