Vergroot je zichtbaarheid: adverteer in het VMx jaarboek 2024-2025!

29 augustus 2024
by Aline Lenaerts

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je bedrijf te profileren binnen de milieusector (en daarbuiten)? Het jaarlijkse VMx jaarboek biedt een unieke kans om je zichtbaarheid te vergroten bij een breed netwerk van 3.000 milieuprofessionals. Ontdek de mogelijkheden om je bedrijf te presenteren aan een doelgericht publiek van professionals, overheden en andere organisaties in de milieusector.

Waarom adverteren in het VMx jaarboek?

Het VMx jaarboek is een belangrijk werk dat jaarlijks wordt verspreid onder onze leden en stakeholders en wordt gepresenteerd op diverse evenementen. Het jaarboek bevat veel nuttige informatie, waaronder interessante interviews, relevante artikels en contactgegevens van milieuprofessionals, overheden en andere organisaties. Dit maakt het een uitstekend platform om je bedrijf te promoten en in contact te komen met potentiële klanten en partners.

Advertentieopties

Wij bieden drie aantrekkelijke advertentiemogelijkheden aan, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw behoeften past:

  1. Grote vermelding in de contactlijst (voor leden)
    Wil je je als milieuadviesbureau of zelfstandige professional onderscheiden? Kies voor een grote vermelding, in plaats van een kleine*, in de contactlijst van het jaarboek. Voor €270 (excl. btw) krijg je een ruimte van A6-formaat (1/4e van een pagina) op de repertoriumpagina’s. Je kunt zelf je advertentie vormgeven of wij kunnen dit voor je doen tegen een extra vergoeding.
  2. A4-advertentie
    Voor een grotere impact kun je kiezen voor een A4-advertentie in het jaarboek, beschikbaar vanaf €999 (excl. btw). Dit biedt je de kans om je boodschap uitgebreid te presenteren. Deze optie kan ook worden gecombineerd met een grote vermelding in de contactlijst. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
  3. All-in formule
    Met de all-in formule krijg je niet alleen een grote vermelding in de contactlijst (voor leden) en een A4-advertentie in het jaarboek, maar ook een commercieel account waarmee je gedurende één jaar onbeperkt vacatures kunt plaatsen op de VMx-website. Deze complete formule kost €1500 (i.p.v. €1774), waardoor je de meeste waarde uit je investering haalt.

Hoe deel te nemen

Wil je profiteren van deze kans om je bedrijf extra aandacht te geven? Vul hier dan vóór 25 oktober 2024 het online bestelformulier in om je advertentie te reserveren, ook indien je voor een gratis vermelding* gaat. Zorg ervoor dat je alle gegevens correct invult om te garanderen dat je informatie correct wordt weergegeven.

 

*een kleine vermelding (= simpele contactgegevens en max 3 specialisatie icoontjes) is gratis voor VMx-leden. Nog geen lid? Schrijf je dan snel in!

 

Voor meer informatie of als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via info@vmx.be of 09 324 40 44. We helpen je graag verder!

Mis deze kans niet om je bedrijf te laten opvallen in het VMx jaarboek!

 

Met vriendelijke groeten,

Het VMx-team

Tags: